ПОВИКЪТ НА ЩАСТЛИВАТА СЛУЧАЙНОСТ

Изображение

   Случайността може да бъде наричана с много имена и вероятно има различни форми на проявление. Книгата на Станислава Кара е приказка, пренесена в действителността, за щастливата случайност, която ни среща неочаквано, докарва ни до шок и заблуда, изправя ни пред предизвикателствата на собствения ни живот и ни показва пътя към щастието.

А дали щастието може да се намери на улицата, зад ъгъла, пред вратата или в някое магазинче, в което се сбъдват желания?

Да застанеш на прага на трийсетте звучи доста плашещо, особено за хора като Вероника, които не са удовлетворени от живота си до момента. Тя живее в Лондон и едно от хубавите неща, които й се случват са срещите с нейните приятелки. Но отчаяна от настъпващата възраст и заблудата от неудовлетворения й живот, тя случайно влиза в магазинче, където дружелюбните собственици я запознават с понятието „огледални неврони”, и колкото и неразбираемо да звучи, това променя живота й. За кратко време тя се спуска в приключение, замесва се в разследване, обикаля различни страни на света, среща любовта на живота си и успява да помогне на приятелка. Колкото и грешни завои да преминава, накрая животът й тръгва в правилната посока. Щастливата случайност я кара не само да направи равносметка на изминалото до момента, но и да осъзнае, че понякога може да намери истината там, където не очаква.

Станислава Кара ни представя един напълно житейски разказ. Историята е написана увлекателно и грабващо, не и липсват хумористичните моменти, които изпълват душата на читателя.

„Повикът на щастливата случайност” е книга за приятелството и любовта, за забавленията, за грешките, за които носим отговорност и трудностите, които трябва да превъзмогнем. Книга, която ни кара да се замислим какво ни е довело до щастието – съдбата или случайността!

 

 

 

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s