„Махмурлукът“, „Хипстърът“, „Съпругът“

23844605_1703640146335005_991313477832469037_n

Животът, колкото и прекрасен да е, често ни разкрива своите странности и  ни поставя в ситуации, от които трудно можем да излезем. Понякога е абсолютно необходимо да погледнем на даден проблем от другата гледна точка – хумористичната. Смехът е основен двигател на живота и много ефикасно средство за справяне със стреса и ежедневните грижи, които ни обременяват, затова не можем да го пренебрегваме.

Колкото и добре да живеем обстоятелствата рано или късно се променят, най-вече със семейното ни положение и разбира се, след като сме се запознали с магическото въздействие на алкохола. Затова е необходимо да се информираме – или предварително, или в заварено положение, по необходимост. 🙂

Поредицата на Джейсън Хейзли и Джоел Морис  – „Махмурлукът”, „Съпругът” и „Хипстърът”, е посветена точно на тези проблеми.

Книгите съдържат забавни цитати, поучителни илюстрации и житейски мъдрости, насочени към забавната страна на живота, като целта им е не само вътрешния комфорт и доброто настроение на човека, който ги чете, но и да го запознаят съвсем искрено с някои факти и ситуации, които биха могли да му бъдат полезни.

„Хипстърът” ни дава ясна представа за тази средна класа от обществото, като акцентира на техните странности и отличителни белези. „Махмурлукът” ни обяснява всички тайнствени и чудновати неща, които ни се случват след като сме изпаднали в това състояние. „Съпругът. Наръчник за употреба.” е чудесен съветник и поддръжник на доброто настроение на всяка бъдеща, настояща, а защо не и бивша съпруга. Направо ще се изумите какви прозаични истини ще откриете. 🙂

И трите издания са малък формат с твърди корици – удобни спътници в ежедневието ни. 🙂

А ето и някои произволни цитати:

„Това е съпруг. Може да ви се струва, че устройството му е сложно, но на практика схемата му е проста. Наденици с бира са подходящото гориво за него.” (Съпругът)

„Отиването на работа с махмурлук може да изглежда неосъществимо, но е важно да не загубите работата си. Дори ако тя е била причината да се напиете.” (Махмурлукът)

„Хипстърите обичат да колекционират стари и демодирани вещи, защото по този начин вещите стават модни.” (Хипстърът)

…..

Издателство Еднорог 2017г.

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s